Relax Gaming Breaks LatAm Ground dengan MegApuestas Pelancaran di Colombia
Toto

Relax Gaming Breaks LatAm Ground dengan MegApuestas Pelancaran di Colombia

Relax Gaming , pengagregat dan pembangun kandungan iGaming terkemuka, telah menandatangani perkongsian kandungan baharu dengan MegApuestas , menceburi pasaran iGaming Colombia , menjadikannya contoh pertama apabila hk pirze syarikat itu telah dapat melancarkan produknya di negara dan rantau Amerika Latin. secara keseluruhan.

MegApuestas Mengalu-alukan Kandungan Proprietari Relax Gaming
Terima kasih kepada pautan, Relax Gaming akan menawarkan pemain MegApuestas akses kepada permainan yang memenangi anugerah dan portfolio permainan pilihan susun yang mengagumkan. MegApuestas akan mendapat manfaat daripada beberapa permainan terkenal Relax Gaming, termasuk Temple Tumble , Banana Town , Money Train 2 dan banyak lagi.

Ini menandakan satu peristiwa penting bagi pembangun kandungan iGaming yang memenangi anugerah kerana ia membolehkan ia berkembang menjadi wilayah geografi baharu yang disokong oleh rakan kongsi tempatan yang dipercayai dan dihormati. Geografi Amerika Selatan membuka banyak peluang untuk agregasi dan penyelesaian permainan proprietari Relax dan Colombia khususnya telah mengalami pertumbuhan pesat dalam menegak iGaming.

Relax Gaming akan dapat menggunakan kemasukan pasaran ini sebagai batu loncatan untuk menggerakkan pelancaran masa depannya di Amerika Latin dan seterusnya apabila minat untuk mengawal selia iGaming meningkat.

Lebih banyak pengendali rakan kongsi dijangka akan diumumkan oleh Relax Gaming pada masa hadapan. Mengulas mengenai peluang ini, ketua pegawai kawal selia syarikat Alexia Smilovic Rønde mengalu-alukan kemasukan warga Keluaran Sidney Colombia dan berkata bahawa syarikat itu gembira untuk memasuki wilayah Amerika Latin buat kali pertama, dengan menyatakan bahawa ia bertepatan dengan cita-cita Relax Gaming:

Kepantasan yang tinggi di mana kami berkembang secara global amat menggalakkan, terutamanya dengan bidang kuasa baharu ini yang mempunyai profil kawal selia yang begitu tinggi.

Ketua pegawai kawal selia Relax Gaming Alexia Smilovic Rønde
Untuk menjayakan pelancaran ini, Rønde berkata bahawa syarikat itu menggunakan pengalamannya dengan pelancaran di pasaran lain, menjadikannya lebih mudah bagi syarikat untuk menavigasi perkembangan penting di Amerika Latin. Rønde mengesahkan bahawa syarikat itu akan kekal berwaspada dan dikemas kini dengan peraturan tempatan kerana ia berusaha untuk mengemudi dan memahami rantau ini dan peluang komersial masa depan dengan lebih baik.

Bersantai Permainan Yakin tentang Masa Depan Pertumbuhan LatAm
Relax CCO Nadiya Attard mengalu-alukan perkongsian dan kepentingannya SGP Hari Ini untuk syarikat. Colombia ialah pasaran yang penting secara strategik kerana ia juga merupakan antara yang pertama mengawal selia tawaran iGamingnya di rantau ini dan menjadi model peranan.

“Kami berharap untuk melancarkan kandungan proprietari kami di Colombia dengan tajuk utama, dan pertumbuhan perniagaan akan datang,” kata Attard dalam satu kenyataan akhbar, yakin dengan potensi masa depan pasaran dan Relax mendapat tempat di dalamnya.

Ketua CRM MegApuesta Daniela Asaftei juga mengalu-alukan peluang untuk memperkenalkan kandungan Relax Gaming kepada pemain tempatan. Asaftei berkata bahawa syarikat itu akan menyediakan pemain tempatan dengan tahap hiburan baharu dan MegApuesta tidak sabar untuk melihat bagaimana produk ini dialu-alukan oleh pemain tempatan.