Ponte 16 casino 10-jam outage bisa diatur: Hoffman Ma
Toto

Ponte 16 casino 10-jam outage bisa diatur: Hoffman Ma

Penundaan 10 jam operasi casino ing resort Ponte 16 Macau ana amarga pemadaman listrik bakal duwe pengaruh ing kinerja bisnis saben wulan nanging “bisa diatur”, ujare Hoffman Ma Ho Man, wakil ketua lan direktur eksekutif Success Universe Group Ltd. Dheweke ngomong karo GGRAsia liwat telpon ana.

Perusahaan sing kadhaptar ing Hong Kong minangka partner ing, lan promotor, resort casino Ponte 16 (digambarake ing foto file), properti sing ana ing distrik Inner Harbour semenanjung Macau.

media Chinese-basa wis kacarita sing pengatur casino kutha, Gaming pengawasan lan Biro Koordinasi, wis disetujoni panjalukan kanggo penundaan sauntara ana operasi game. Iki digoleki dening manajemen Ponte 16 sawise gangguan pasokan listrik ing papan kasebut.

Sukses Universe Pak Ma dikonfirmasi kanggo GGRAsia sing penundaan saka operasi casino dumadi saka 5am kanggo 3pm dina.

Masalah pemadaman listrik kedadeyan minangka UPS – unit sumber daya sing ora bisa diganggu – “tiba-tiba macet, nyebabake pemadaman listrik ing bagean kompleks resort kita,” ujare Pak Ma.

“Iki pisanan kita nemoni skenario kaya iki,” ujare. Sofitel Macau – bagean hotel saka kompleks resort – ora kena pengaruh, ujare.

Piranti sumber daya sing ora bisa diganggu mesthine nyedhiyakake daya darurat https://geneonanimemusic.com/ yen – kanthi alesan apa wae – sumber daya listrik menyang properti diganggu.

Perusahaan pasokan listrik Macau CEM marang GGRAsia yen sumber daya kanggo Ponte 16 wis normal dina.

Akibat pemadaman listrik ing resort kasebut, server sistem CCTV wis “mandheg fungsine,” ujare Pak Ma. “Kita isih nyelidiki kenapa kita ngalami pemadaman listrik, lan apa kegagalan pasokan listrik sing ora bisa diganggu minangka pemicu lengkap masalah kasebut.”

Dheweke nolak menehi prakiraan babagan dhuwit babagan jumlah bisnis sing https://retrobazar.com/ bisa ilang amarga kedadeyan Sabtu, nanging nyathet yen “bisa diatur”.

“Papadaman listrik kedadeyan ing wayah esuk nalika biasane kurang klien. Puncak lalu lintas biasane diwiwiti wiwit jam 4 sore,” ujare Pak Ma.

Sukses Universe lan anak perusahaan Macau game operator SJM Holdings Ltd partners ing Ponte 16 resort casino. Makaryakke ing lisensi game SJM Holdings.

Miturut situs resmi saka Ponte 16, casino sarwa dumadi total 109 Tabel game lan 307 mesin slot.

Resor – dumunung ing bagean saka kutha lawas rentan kanggo kebanjiran banyu sak badai – sadurunge wis subjected kanggo loro gangguan serius kanggo bisnis https://shopdanielespinosa.com/ disambung kanggo cuaca salabetipun, ing sethitik luwih saka 12 sasi timeframe. Lantai game utama ing Ponte 16 kebanjiran ing topan kategori-10 ing Agustus 2017 lan bisnis uga diganggu dening jeda ing saindenging kutha ing operasi game sajrone Topan Mangkhut kategori-10 ing September 2018.