BLOG: MATT SAVAGE KATA TAMPA ROCKS
Toto

BLOG: MATT SAVAGE KATA TAMPA ROCKS

Tiba di Seminole Hard Rock Tampa buat kali pertama adalah sesuatu yang mengejutkan. Saya sentiasa diberitahu oleh pemain yang pernah berada di sini sebelum ini betapa hebatnya hartanah itu tetapi saya harus jujur ​​saya tidak faham mengapa. Saya rasa saya hanya setia kepada harta Hollywood Seminole Hard Rock di mana saya telah menghadiri acara selama lebih 10 tahun tetapi saya https://htourist.net/ harus mengatakan yang ini membuatkan saya terpesona. Ia adalah harta tanah yang besar dengan hotel yang hebat, kolam renang, restoran dan lantai permainan yang anda perlu lihat untuk percaya.

Kawasan Kejohanan

Saya pastinya memerlukan ucapan terima kasih kepada pasukan kepimpinan yang hebat di sini di Tampa Seminole Hard Rock yang termasuk Steve Bonner Presiden Tampa Property, Charleen Ripley VP Table Games, Pengarah Pemasaran Poker Tony Burns, Pengarah Poker Pablo Perez, Pengurus Kejohanan Yi Li, dan peniaga dan kakitangan yang menjadi tulang belakang untuk menjadikan acara seperti ini hebat.

Sebagai sebahagian daripada tugas saya sebagai Pengarah Pelancongan Eksekutif, saya menghadiri acara ini dan memberikan ucapan alu-aluan dan pengumuman meja akhir serta bekerjasama dengan Pengurus Kejohanan, Pengarah Poker, dan pengurusan pelancongan global WPT kami untuk menyemak jadual, struktur, jadual pembayaran, dan segala-galanya yang berkaitan dengan acara Jelajah Poker Dunia. Saya juga mengadakan temu bual dan bertemu serta bersalaman dengan pemain.

Nasib baik pada acara ini kerana ia merupakan tempat WPT kali pertama kami mendapat penghormatan untuk mempunyai Ketua Pegawai Eksekutif Jelajah Poker Dunia, Adam Pliska, yang hadir serta pengulas WPT legenda Vince Van Patten, ahli Royal Flush Crew Tyler Campbell, dan dua yang terbaik dalam perniagaan Sam Carioti dan Keta Ozolina daripada pasukan pengurusan pelancongan global kami.

Pemain Selamat Datang

Saya sentiasa suka pergi ke hartanah baharu dan yang ini tidak berbeza tetapi hakikat bahawa ia adalah harta yang menakjubkan menjadikan semuanya lebih istimewa. Keluar daripada wabak itu, saya gembira untuk melihat pemain yang saya tidak pernah berjumpa dalam tempoh yang agak lama dan di perhentian ini, saya bertemu dengan begitu ramai orang yang tidak pernah saya temui sebelum ini yang sentiasa bagus.

Walaupun saya tidak dapat bermain apa-apa golf dalam perjalanan ini yang mengecewakan, saya melarikan diri selama satu malam untuk melihat Kilat Tampa Bay meletupkan New York Islanders lapan ke sifar dan saya mungkin atau mungkin tidak mempunyai sesuatu yang kecil pada pasukan tuan rumah jadi ia menjadikan malam yang sangat menyeronokkan.

Kilat Buas

Kejohanan itu merupakan satu kejayaan besar dengan 1,165 penyertaan dalam tempoh dua hari bermula dan menyaksikan koleksi Juara WPT, profesional https://totobetsgp.org/ jelajah, pemain tempatan dan lebih 140 pemenang satelit.

Jadual terakhir turun kepada satu yang hebat yang termasuk tiga juara Jelajah Poker Dunia (Brian Altman, Zachary Smiley, dan Jonathan Jaffe) dan tiga pemain harapan yang ingin menambah nama mereka ke piala juara Mike Sexton WPT.

Pemain Meja Akhir

Juara WPT dua kali dan Pemain Terbaik Hublot WPT semasa Brian Altman memulakan jadual akhir dengan pendahuluan cip kekalahan dan lebih separuh cip dalam permainan.

Aksi itu pantas dan berang di meja akhir yang membawa kepada empat serangan pantas dan membawa kami kepada pertempuran antara Altman dan ahli perniagaan Texas, Gabriel Abusada.

Gabriel menawarkan Brian perjanjian supaya “dia akan membuat lebih banyak wang daripada kedua” tetapi ia segera ditolak. Apabila asap melenyapkan Altman melengkapkan penguasaan meja akhir dan menambah berlian kedua pada plaknya pada Piala Juara WPT Mike Sexton untuk gelaran WPT ketiganya https://bookbooknyc.com/ menyertai Anthony Zinno, Chino Rheem, Eric Afriat, Carlos Mortensen dan Gus Hansen. Brian kini hanya satu gelaran di belakang Darren Elias yang mempunyai empat gelaran.

Keputusan jadual akhir:
1st Brian Altman – Boston, MA $613,225
2nd Gabriel Abusada – Tombull, TX $408,825 3rd
Zachary Smiley – Toledo, OH $302,200
4th Jonathan Jaffe – Longmeadow, MA $225,675
5th John FLA Haas – Tampary $17
OK $129,825

Saya pasti tidak sabar untuk kembali ke hartanah Seminole Hard Rock Tampa pada masa akan datang dan berharap hubungan WPT kami kekal lama.