Operator kasino SJM ngluwihi rencana bonus nganti 2019
Toto

Operator kasino SJM ngluwihi rencana bonus nganti 2019

karyawan layak saka operator casino basis Macau SJM Holdings Ltd bakal nampa kanggo 2019 bonus taunan – diarani dening perusahaan minangka taunan https://energizerresources.com/ “subsidi urip”. Iku padha karo salah siji lan setengah sasi gaji taunan utawa rong sasi gaji, gumantung ing buruh sing prihatin. Informasi kasebut ana ing siaran pers ing dina Jumuah dening perusahaan […]

Toto

Ponte 16 casino 10-jam outage bisa diatur: Hoffman Ma

Penundaan 10 jam operasi casino ing resort Ponte 16 Macau ana amarga pemadaman listrik bakal duwe pengaruh ing kinerja bisnis saben wulan nanging “bisa diatur”, ujare Hoffman Ma Ho Man, wakil ketua lan direktur eksekutif Success Universe Group Ltd. Dheweke ngomong karo GGRAsia liwat telpon ana. Perusahaan sing kadhaptar ing Hong Kong minangka partner ing, […]

Toto

Macau GGR geser isih ing sawetara 8-12 pct kanggo Jan: Bernstein

kasino Macau bisa ndeleng siram ing revenue game reged (GGR) antarane 8 persen lan 12 persen ing taun-on-taun sasi iki, ngandika Sanford C. Bernstein. Ing cathetan ditanggepi ana, broker ngandika mriksa saluran nuduhake Macau https://sifangartmuseum.org/ casinos wis raked ing GGR kira-kira MOP15,6 milyar (US $ 1,93 milyar) ing sasi iki, bab 8 persen kurang saka […]

Toto

Unit Studio City nawakake cathetan kanggo nawarake tender

Studio City Finance Ltd ngusulake dina Selasa kanggo nganakake penawaran internasional kanggo cathetan senior, kanthi asil bakal digunakake kanggo Togel HK tawaran tender awis kanggo cathetan pinunjul perusahaan kasebut ing taun 2020. Studio City Finance minangka anak perusahaan saka Studio City International Holdings Ltd. , Sing terakhir dadi entitas kontrol Studio City casino resort (digambarke) […]

Toto

Macau narik meh 36 yuta pengunjung, munggah 10 persen ing 2018: pamrentah

Total rawuh manca kanggo Macau ing full-taun 2018 iki rada ndhuwur 35,80 mayuta-yuta, munggah 9,8 persen saka 32,61 mayuta-yuta rekaman nyetel ing 2017, miturut data diterbitake ana dening Statistik kutha lan Service Sensus. Rata-rata dawa Tetep saben trip kanggo sing ngunjungi sak taun tanggalan tetep stabil ing 1,2 dina, ditambahake biro. Dina Rebo, biro statistik […]

Toto

Melco boss ngimpi liyane Studio City tabel, Elēkrŏn pratinjau

Kaputusan kanggo mbatalake VIP gambling saka Macau Studio City casino resort karo efek saka 2020 ana bab ngatur “sumber daya larang regane” Tabel bakul urip, ngandika Lawrence Ho Yau Lung (digambarke), ketua lan direktur eksekutif Melco Resorts lan Hiburan Ltd. pemilik mayoritas properti. “Aku mung bisa ngomong kanggo Melco, lan larang regane [tabel] sumber sing […]

Toto

Lawrence Ho menganugerahkan AS$10 juta dalam saham Melco Resorts

Lawrence Ho Yau Lung (gambar), pengerusi dan ketua eksekutif pengendali kasino Macau Melco Resorts and Entertainment Ltd, telah dianugerahkan saham Live Result SDY depositari Amerika dengan nilai pasaran AS$10 juta, menurut pemfailan Khamis di Amerika Syarikat. 484,956 saham depositari terhad bernilai AS$20.68 setiap satu, bersamaan dengan 1,454,868 saham Melco Resorts. Saiz anugerah telah ditentukan dengan […]

Toto

Kasino Macau 1Q EBITDA lebih lembut secara berurutan: MS

Kumpulan perbankan Morgan Stanley menjangkakan pendapatan industri kasino Macau sebelum faedah, cukai, susut nilai dan pelunasan (EBITDA) akan jatuh Kakek Zeus secara berurutan pada suku pertama, walaupun terdapat peningkatan dalam hasil perjudian kasar (GGR) dalam tempoh tersebut. Industri Macau berkemungkinan melaporkan dalam musim pendapatan yang akan datang “EBITDA korporat sebanyak AS$181 juta” untuk suku pertama […]

Toto

TIMO KAMPHUES MENANGKAN ACARA CHARITY IN DOMINATION FASHION UNTUK $90.498, SAM TRICKETT KEENAM

Hari 2 Amal untuk 1 Hari Lebih Cepat dimulai dengan 45 pemain mencari $90,498,50 hadiah tempat Toto SDY . Dengan $51.200 sudah dikunci untuk amal, itu adalah pembayaran reguler dan hadiah $500 yang ditaburkan para pemain. Dari 45 ke 29 tidak butuh waktu lama. Pemain dengan nama besar seperti Jakub Michalak ke-44, $2,640,55), Thomas Boivin […]

Toto

Laporan mendapati perkhidmatan permainan semenanjung Macao mengatasi Cotai

Perkhidmatan permainan adalah lebih baik di semenanjung Macau daripada di Cotai, menurut laporan terbaru oleh Persatuan Penyelidikan Permainan Macau. Dengan menggunakan Indeks Perkhidmatan Perjudian (GSI) 2021, persatuan itu menyasarkan untuk memantau tahap perkhidmatan industri permainan, supaya masyarakat dapat mengetahui kualiti perkhidmatannya, dan syarikat konsesi perjudian boleh meningkatkan perkhidmatan pelanggan mereka menggunakan GSI sebagai mereka. penanda […]